? زنده| سحر تبر آزاد شد

 



سحر تبر آزاد شد

فاطمه خویشوند معروف به «سحر تبر» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رکنا، از آزادی خود با قرار وثیقه خبر داد.

خبرگزاری رکنا در این باره نوشت فاطمه خویشوند، چهارشنبه شب همراه با خانواده‌اش به خبرگزاری رکنا رفته است.

او در فایل تصویری که توسط رکنا منتشر شده از آزادی خود از چند روز پیش با تامین قرار وثیقه خبر داده، اما اشاره‌ای به زمان دقیق آزادی خود و مبلغ وثیقه نکرده است.

فاطمه خویشوند در ادامه این فایل تصویری می‌گوید که با «رضایت» خود و خانواده‌اش به خبرگزاری رکنا رفته و در این گفت‌و‌گو شرکت می‌کند.

فرد دیگری که در این فایل تصویری از او با عنوان «آقای باخدا» و نماینده پدر فاطمه خویشوند نام برده می‌شود٬ طی صحبت کوتاهی خطاب به رسانه‌های می‌گوید خانواده خویشوند و فاطمه «تحت هیچ شرایطی، به هجمه‌ها» توجه نخواهند کرد.

خبرگزاری رکنا در پایان این ویدیو نوشته که این گفت‌و‌گو ادامه دارد.

خبرگزاری صدا و سیما هفته گذشته به نقل از یک منبع آگاه قضایی نوشته بود حکم ده سال زندان که به تازگی برای فاطمه خویشوند صادر شده است، «غیرقطعی» و «قابل فرجام‌خواهی» است.

فطمه خویشوند مهرماه ۱۳۹۸ به اتهام «معاونت در افساد فی‌الارض» بازداشت شد.

سحرتبر یا فاطمه خویشوند پیش از بازداشت در حساب اینستاگرامش بیش از ۴۸۶ هزار دنبال‌کننده داشت با انتشار عکس‌های متفاوت از خودش که اغلب یا گریم داشتند یا با فوتوشاپ دستکاری شده بودند، مشهور شده بود.



ارسال تکذیبیه رسمی به دفتر آیت‌الله سیستانی: از نام شما برای دستگیری زم سوءاستفاده نکردیم

در پی نشر گسترده شایعاتی در فضای مجازی مینی بر اینکه  از نام و مهر دفتر آیت‌الله سیستانی برای کشاندن روح‌الله زم٬ به عراق دعوت شده است٬ دفتر این مرجع تقلید به پرسش وب سایت شفقنا در این خصوص پاسخ داد.

بر اساس پاسخ دفتر آیت‌الله سیستانی دفتر او هیچگونه اطلاعی از آمدن روح‌الله زم به عراق و نقشی در دستگیری او نداشته است.

در بیانیه دفتر آیت‌الله سیستانی همچنین تاکید شده است: «پس از انتشار ادعای سوء استفاده از نام آقای سیستانی برای کشاندن ایشان به عراق، در تماس با مقام های عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران، از آنان خواسته شد توضیحاتی در این زمینه ارائه دهند، و بر این درخواست مکررا تاکید شد، و در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۹ آقای شهرستانی نماینده آقای سیستانی و رئیس دفترشان در قم – طبق دستور ایشان – با آقای رئیسی ریاست قوه قضائیه ملاقات و موضوع را پیگیری نمودند.»

در ادامه بیانیه آمده است: «مقامات ذیربط به صورت رسمی به ایشان و سپس در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ به دفتر آقای سیستانی در نجف اشرف ابلاغ نمودند که هرگونه سوء استفاده از نام آقای سیستانی در جریان بازداشت آقای زم قاطعانه تکذیب می شود. و بنابر آن زمینه دخالت مرجعیت در امر محاکمه و مجازات ایشان را منتفی دانستند.»


مصوبه ستاد کرونا برای شب یلدا


آمار رسمی کرونا در ایران: مجموع جانباختگان به ۵۳۰۹۵ نفر رسید

سخنگوی وزارت بهداشت از جان باختن ۲۱۲ مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد. به این ترتیب مجموع جانباختگان بیماری تاکنون به ۵۳ هزار و ۹۵ نفر رسیده است.

سیما لاری، سخنگوی وزارت بهداشت افزود: «از دیروز تا امروز (۲۷ آذر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۴۵۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۱۴۷ نفر از آنها بستری شدند.»

او افزود: «مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۳۸ هزار و ۵۳۰ نفر رسید.»

همچنین بر اساس این گزارش ۵۶۴۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.



بازداشت پدر و برادر نوید افکاری

صبح امروز ماموران اداره اطلاعات پدر داغدار «نوید افکاری» را به همراه پسر دیگرش حمید که متولد سال ۱۳۶۰است از گورستان روستای سنگر دستگیر کرده و با خودشان به مکان نامعلومی منتقل کردند.

ایران وایر به نقل از یک منبع مطلع نوشت که حسین افکاری و پسرش حمید افکاری را در حالی که در حال تمیز کردن حوالی مزار نوید بودند بازداشت کردند.

این منبع مطلع اضافه کرد که تا مدت‌ها به خانواده افکاری اجازه حضور آزادانه در گورستان و مزار نوید داده نشده بود. پدر و برادر نوید افکاری امروز اطراف مزار او را که شیب تندی داشته و آماده سنگ قبر نبوده را سامان می‌دادند که در این حین بازداشت شدند.

فرد حاضر در محل همچنین گفت که هیچ گونه درگیری حین بازداشت این پدر و فرزند ایجاد نشد. پدر نوید  به همراه پسرش حمید به آرامی با ماموران حاضر در محل همراه شدند و محل قبرستان را ترک کردند. در مورد علت بازداشت این دو یا محلی که به آنجا  منتقل شده‌اند اطلاعی در دست نیست.



انتشار تصاویر نحوی ربودن حبیب اسیود



مجمع عمومی سازمان ملل تصویب کرد: قطعنامه‌ محکومیت نقض حقوق بشر در ایران

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه «نقض شدید و فاحش حقوق‌بشر» در ایران را تصویب کرد.

این قطعنامه پیشنهادی کانادا با ۸۲ رای موافق در مقابل ۳۰ رای مخالف و ۶۴ رای ممتنع به تصویب رسید.

گزارش‌ها حاکی است که این قطعنامه با تغییراتی نسبت به قطعنامه مصوب در کمیته سوم ارائه شد.

شصت و هفتمین قطعنامه در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران پیش از این در ۲۹ آبان ماه سال جاری در کمیته سوم سازمان ملل با ۷۹ رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۶۴ رأی ممتنع به‌ تصویب رسیده بود.

با تصویب این قطعنامه پرونده حقوق بشری ایران برای یک سال دیگر باز خواهد ماند.

در این قطعنامه از تعداد بالای مجازات اعدام ابراز نگرانی شده و به ویژه اعدام مجرمان زیر ۱۸ سال را به مثابه نقض تعهدات بین المللی ایران دانسته است.

در این قطعنامه از ایران خواسته شده است به شکنجه و مجازات‌های بی‌رحمانه و غیرانسانی و تحقیرآمیز پایان دهد و سرکوب سیستماتیک، دستگیری‌ها و بازداشت‌های خودسرانه مخالفان از جمله عمل ناپدیدسازی اجباری مخالفان را متوقف کند.


خبرهای روز گذشته را اینجا بخوانید.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »